Om vi skulle åka dit gör vi det i limousin

 
Idag gjorde jag andra årets sista prov, matematik och fysik och det kändes otroligt skönt nu har jag bara en rapport kvar sen är jag faktiskt klar med skolarbetet för i år! 
Mitt huvud har dock tagit sommarlov för längesen på grund av det fina vädret, jag passade på att äta middag med mina fina på oreganos uteservering och jag hade min shortsdress utan att frysa! 
Jag har haft så grymt mycket sista veckorna, tre prov, hemsidor, programmering och fysikrapport men
jag har iallafall äntligen  bokat bråvalla så om ynka 30 dagar åker jag, Elin och Madde till Norrköping! Sen att boka resa dit och hem samt fixa tält har jag inte hunnit med men det brukar lösa sig.
 
pussochkramskumbanan
 

The one whose name shall not be spoken


Lets raise hell in the streets, drink beer and get into trouble


 

Little lights


Den här är värd en bättre rubrik


Veckans sista dag


Jag vill inte tänka framåt men jag är livrädd att fastna här

 
Jag har faktiskt fastnat för att gå ut och springa, det känns så sommrigt och gör mig alldeles glad!
Idag sprang jag till Godis Arenan med hundis och köpte loka och sockervadd, lokan är som flytande glass fem av fem toasters!

Walk a mile in my shoes

New love ♥

Run like you stole something

Idag var en bra dag! Slutade tidigt och åkte till gymmet och sen till Elin och åt jordgubbar. Har dock en hel hög med plugg meen den får vänta

 

 


And we lie drunkenly just staring at the stars

Idag är jag, som resten av boden så enormt bakis, men det var det värt! Har inte orkat göra nånting alls bara kollat på serier och mina youtube favvisar hehe kul liv ja tack!

 


RSS 2.0