Glad påsk


I live in my own little world, but it's okey they know me here


Haterz


Roses are red. Violets are blue. Some poems rhyme. But this one doesnt.

 
Igår spenderade jag hela dagen med Madde, halva kvällen med Madde och Elin och andra halvan med Simon och Linus. Vi klev upp as tidigt för att gå på core och mörda lite mage och sen luncha vi på stan sen var vi hos mig och åt tårta för pappa fyllde nämligen 48, sen kilade vi över till elin och åt frukt och tillsist när dom inte ville vara med mig längre gick jag över till linus. Det var nog en av dom mest produktiva dagarna på länge!
 
Idag har jag inte gjort mycket alls, tänkte försöka få klart mitt fysik hemprov och så ska vi skriva en jävla dikt men det går trögt det är sååå tråkigt.. dikter är inte min starka sida så om någon vill skriva den åt mig skulle det vara super bra!
 
Imorgon ska jag på bodypump och spinning med madde kulkul, hope i dont die. Men nu blev detta ett väldans långt inlägg så ska sluta skriva från och med nu.

Gummiarmar

Idag får det bli en mobilblogg för att jag inte orkar ladda över bilder till datorn. Jag har varit ledig hela dagen och då eftersom att jag "glömt" ta med läxorna hem fick det bli gymmet med Simon, känner mig ändå rätt så duktig!


Never go to yoga with your bestfriend

 
I måndags var vi duktiga och gick på spinning och sedan yoga. Yogan sög apa genomsnittsåldern var ungefär 45 och det där med balans var inte riktigt våran grej så vi satt mest och skrattade åt varandra vilket inte uppskattades av dom andra.. Så för att summera: Aldrig mera yoga.

Åka skidor


HubbaBubba

 
 

And all the lost souls say


Today i will be happier than a bird with a french fry

 
Igår fick jag finbesök av David och Karl dom spelade cod och sen såg vi på världens äckligaste skräckis The collector, om ni nu är så störda att ni tycker om skräckfilmer så kan ni ju se den! 
 
Idag har jag inte gjort någonting alls förutom att mysa i min ziperall men jag ska iallafall spendera kvällen i luleå, det är ju trots allt lördag!

Nattugglor finns inte

fyfan vad jag älskar dom här haha blir bättre och bättre med varje video så kolla på allaa
 

Goats


Once upon time a few mistakes ago

 
Hejsan vänner, denna underbara vecka har jag inga läxor! tror jag.. kanske har en labbrapport.. Men känns ändå ganska skönt och snart är det påsklov! eller ja kanske om någon vecka.. Nästa vecka ska vi till kåbdalis med skolan och det kommer bli så jävla roligt usch vad jag är taggad!
Hejdå vänner detta blev ett ganska ointressant inlägg..

hej hej hej vad händer här


And we hold onto these nights trying to find our way home by the street light

 

 
usch vad jag hade kul igår, en väldans bra bodenfest med roliga människor!
 

Apor små

 
Fick besök av gosisar igår. Vi köpte godis och kollade på rec 3 vilket var en ganska så äcklig och extremt läskig film, ingen jag rekommenderar direkt... 

Liar liar pants on fire

Varnar känsliga lyssnare

Alexander Wang

Jag har sökt länge och hopplöst efter en liknande väska usch vad den är fin, om någon där ute har lust att köpa den till mig skulle jag inte tacka nej :):):):)

Hold the night for ransom as we kidnap the memories

 
Jag har ändrat lite i designen igen hehe jag blir så leds fort.. Idag hade jag Datorteknik prov vilket jag helt hade glömt bort, men det gick ganska så bra ändå! Fast så ska man inte säga för nu gick det säkert dåligt.. aja #YOLO #SWAG det löser sig.

Rullstolsmannen


Puffin party

 
 
Igår kollade jag på film med gosiga pojkar, vi såg på four lions så sjukt rolig film fem av fem toasters så se den! Idag är det sista lovdagen och imorgon måste jag återvända till verkligheten, känns ganska så tungt trots att jag har sovmorgon.. Men nu ska jag fortsätta plugga inför den kommande veckan, pussochkramskumbanan

Die laughing

 
Igår äventyrade jag i luleå med favorit brudar och hade det jätte kalas! Sov hos madde och har varit hos henne hela dagen, klart min lilla toffel gör pannkakor till frukost ♥

RSS 2.0