Left a clouded mind and heavy heart

Igår var en bra kväll hade superduper roligt! min klass är ganska så bra.

Don't hold a glass over the flame don't let your heart grow cold

 
dålig dag, somnade direkt jag kom hem.. men ska se allt från den ljusa sidan imorgon ska alla tvåor få spendera dagen på teknikens hus åååh vad jag är taggad jag brukade älska teknikens hur när jag var liten! Sen så står klassfest på schemat och det är jag också så jävla taggad till!! så kanske är det bra att jag har en dålig dag idag så är jag extra glad imorgon! 

Malcolm B

 
Åh vad han är braa tror att vi ska gifta oss nån dag! man blir ju bara glad av honom. ända anledningen till att jag kollar xfactor, hoppas hoppas hoppas att han vinner allt nu! 
 

I wanna believe we're a masterpiece but sometimes it's hard to tell in the dark

Idag fick vi se film på skolan kul var det. Sen hade vi bajs programmering som brukar va svårt men nu gick det lätt så har haft en bra dag hittills känner jag!


Your grace is wasted in your face

nu känns livet lite tungt massa läxor och prov (dock har vi bara haft ett prov hitills men ändå..) jag ligger tjugo sidor efter i matten hehe så ska faktiskt göra lite nuu
 

Get out of my way and out of my brain

Idag var det jobbigt med skola kände jag men dagen blev bättre när bästis kom över fast skulle egentligen plugga men det var roligare att busa med Madde, ska nog inte säga så mycket mer om det.. Men vi gjorde några normala saker som fruktsallad!


Spinning all around and now we fall

Igår myste jag med goa grabbar till avatar, roligt roligt! Idag har jag övningskört börjar bli bra på de där alltså! (fast nä)

 


She's my person

 

Wasted on fixing all the problems that you made in your own head

 
 

Bags make me happy. I'm superficial, whatever

ååh vad jag vill äga dom här mums så fina!
det suger att vara fattig.. 

You and I get so damn dysfunctional we're stuck keeping score

 
Hata skolfoto.

Tråkigt bra

 

Köra bil

Hihi vi har köpt en ny bil en liten blå cab och mina föräldrar kan ju inte köra omkring med tre bilar så om jag tjatar lite så blir den nog min! ska iallafall övnignsköra nu roligt roligt


I don't know if I'll make it But watch how good I'll fake it

Idag är jag glad för jag har gjort bort fysik provet som inte var så svårt och mammis kom med godis för att jag har gjort det! sen var det inte så kul att sitta tre timmar på skolan och vänta på lektion och sen få veta att det inte var någon lektion... haha jaja var ju lite kul att spela cs med klassen trots att jag suger. 


Skola


Sometimes I laugh because I have no clue what you just said

Jobbigt att jobba fysik. Jag fattar typ inget och jag har prov imorgon men hittade massa youtube klipp som handlade om fysik kände mig smart då! 
men nu får det räcka med plugg så får jag hoppas på ett E imorgon, ni får hålla tummarna för mig!
 
 

You'll never be what is in your heart, weep little lion man you're not as brave as you were at the start

lika bra som nutella och regnbågar

If you love it like I love it

jag är kär i denna låt 

Blö


Mys

Sprang milen med söta grabbar idag (gick egentligen sju km) duktig var jag iallafall så förtjänade mat på Mojjen och mys fika på Hanssons hehe.
Nu ska jag fortsätta mysa med min favvis hund framför christine


Kul med skola


You can tell me how your day was but I don't really care.

kände mig kreativ och klippte av en gammal jeansjacka hihi
 

Blogresponse

Vet att jag är hundra år efter men nu har jag iallafall blogresponse får se hur länge den får vara kvar, har ingen aning om hur jag blev "vip" haha kanske för att jag är så viktig! iallafall om ni har några hämska frågor är det bara att fråga :)

Red like wine


Har promenerat runt i mina nya älsklings skor idag och ja dom är fan värda mina skavsår. 

inga mål bara gatorna som leder oss fram

Igår myste jag i Luleå med mammis, fick med mig en fjällräven jacka, röda dr.martens, en tröja och lite smycken. Sen bar det av till Linus med min favorit partypingla maddis och sen vidare till tg och kvällen avslutades på bästa sätt med rönbäcks mat! Kul hade jag iallafall, var dock inte så bra med kameran men några bilder blev det!

 


You used to be much more "muchier." You've lost your muchness.Har beställt och fått hem mina nya dr.Denim solitaire och jag älskar dom! Idag har jag köpt glass för pengar jag egentligen inte har och varit på dåligt humör, jag ber om ursäkt till dom drabbade haha

jag är ledsen för att jag inte är ledsen nånstans

Idag har jag bara legat i soffan med Fanny och askis, ätit pizza och Kina mat har vi också gjort! Igår umgicks jag med några fina grabbar och Fanny ett tag (hon är också ganska fin) snart kommer mamma med mat från Max, snacka om tjockis dag..


Dennis Klagar

 
hahah så jävla skön

RSS 2.0