Helium got all up in my sneakers

Bra dag med min goa klass slutade halv fem och sen maxmat vilket passade mig ganska så jätte bra!

 


And your happy thoughts are rarely about me.

Idag fick vi vara lediga och konstigt nog har jag gjort mer hemma än jag skulle gjort på skolan haha. Har pluggat fysik och matte men när man är ledig får man unna sig lite Xbox och cod om man vill!


Swdis Haos Mafio

Ååh hade så gärna velat va i Stockholm i helgen och se shm men men man kan ju inte få allt här i världen, jag får nöja mig med deras youtube klipp!

 


The luckiest girl on the planet

Födelsedags-outfit

Smells like teen spirit

 
Hade så himmla kul igår alla var så roliga! Jag fick två tårtor en av madde och en av anna och johanna gullnosarna! sen fick jag mest godis och alkohol vilket är en ganska så jätte bra födelsedagspresent!
och vill även tacka min finaste vän johan som hjälpte mig att städa <3333333333333333333333333333
 

Horsing around

 
 
 
 
 
 

She wants the boys to notice her rainbows and her ponnies

 
Todays
 

One day baby, we'll be old. Oh baby, we'll be old and think of all the stories that we could have told

 

Stupid is what stupid does

usch vad jag var dum igår skrev prov i datorteknik och sen råkade jag radera hela dokumentet permanent så det var bara att börja skriva om! det var kanske inte den bästa saken men men..
en annan sak som är sjukt jobbigt tycker jag är när folk spammar sina bloggar i chatten, jag tänker inte läsa din blogg om den suger bara för att du skriver det till mig..
 
Idag lyckades mina kära klasskamrater hitta min gamla bilddagbok haha fyfan säger jag bara förhoppningsvis dömmer ingen mig efter mitt förfluta som man brukar säga. Lyckades iallafall radera kontot så allt är borta tack och lov glad tjej. Sen skulle jag faktiskt ta mig in till luleå ikväll men bestämde mig för att spara tills jag fyller år istället vilket är nästa helg hihi ja jag är löjligt taggad älskar att fylla år!

Suit up

Today was a good dag. Fick tillbaka mitt fysik prov som jag fick C på och för mig är det ganska så jätte bra för jag suger på fysik.. sen skulle vi gå till halv fem men slutade tolv, var dock på skolan till två men ändå! 
Ska spendera kvällen med himym och assasins trots att jag har två prov att plugga till, badass i know 
 

svårt att vara seriös

igår var jag och min bejb på halloween party, tror inte att jag orkar lägga upp några mobil bilder så några detalj-bilder och några retard bilder får duga! 
Har även bestämt mig för att pröva på assasins creed, vet dock inte om det är för läskigt för mig men prova kan man ju! Imorgon väntar skolan woho så jag har saknat björknäsgymnasiet, ska iallafall spendera min sista lediga dag med att bli en assasin xDxP

RSS 2.0