Fishbone braid

Ska öppna kemiboken med det känns jävligt tungt med tanke på att jag, när det gäller kemi har ett minne som en guldfisk och även om jag läser det jag ska så fattar jag inte... Nåja ettan är snart över och då kan jag bränna den boken (eller ge tillbaka den vill inte betala en ny) men gud så snabbt tiden går!


Like a rainbow

ska ta och beställa hem ett par jeans och hittade min nya kärlek på motelrocks.com! får se vad jag vågar bära till men det brukar ju faktiskt lösa sig, nu gäller det bara att få mamma att öppna plånboken!

Snurra flaskan

Hade tråkigt på bussen hem så vi började med lite utmaningar bland annat denna!


KåbdalisFacebook


Siri

"fuck me hard" hahaha spår


Stupid texts


Papayacoconut

Med blåmärken och ett leende på läpparna lämnar jag klinten som levererade en härlig helg med toppen väder och bra människor. vi har hunnit med slalom, fin middag, bastumys, stughäng och även midnatts madrass åkning i b-backen!


image description
image description
image description
image description
image description

En motherfuckah drink på det här!

Kalle in tha house, gästbloggar här på Annaseventyr, chillar gärnet i fet jävla stugan med farbror Olov som bartender! Har just kommit in från hajkning i megabacken, förlorade en vän på vägen, min mössa alltså, Fuck Aina! Kartellen 4 life!


Keep Calm

halv kass dag men hoppas på bättre kväll för idag bär det nämligen av mot klinten men ett par ganska bra! kommer nog bli en toppen helg!
liv tagen på bar gärning med pennan i munnen..

Bus

Jag var faktiskt duktig och gick upp tidigt på min sovmorgon för att plugga inför provet, däremot satt jag och Simon mäst och spelade mask spelet.. Jag och Anna har också gått vidare från papper i folks hår till ostbågar och skräp i Jespers luva! Haha har man matte är det lätt att spåra..

 


Äta korv


Det som kallas söndags-ångest

Har städat hela mitt rum och rensat bland mina smycken bara för att undvika att plugga, vilket inte är bra med tanke på att jag har 4 prov på två veckor.. Jaja det brukar lösa sig!


In my space shuttle and I’m not coming down

humöret på topp och musiken på max,  kommer nog bli en ganska bra fredagskväll!

Tryck F5

nu är bloggen ganska omgjord, och jag är faktiskt rätt nöjd! väldigt vitt och inga färger men det får faktiskt duga ett tag!

Offpist

Stort jävla tack till ungarna som hjälpte oss tillbaka till backen!!! Usch jag Johanna och Anna bestämde oss för att åka lite offpist och ja dom första gångerna gick det bra och var as kul, men sen lät vi Johanna bestämma.. Då åkte vi jätte långt och till slut fanns det inga spår så vi åkte bara på klipporna. Jag kan då gott säga att jag aldrig ramlat så mycket som då! Efter ca 10 minuter hade vi ingen aning om vart vi va men då kom våran räddning små pojkar som inte kan ha varit äldre än 12 swicha förbi oss och vi fick hjälp ut! Haha jaja ett äventyr var det iallafall, även om jag var rädd att slå ihjäl mig så var det väll ändå ganska kul!

 

 


RSS 2.0