Coola kids kan aldrig dö

sov med fanny inatt känns tomt utan henne i 10 dagar när hon ska till stockholm.. 
Till något lite roligare, jag har köpt longboard! har tittat på en aplänge och nu när jag fått min lön passade det perfekt!
ikväll är det vattenpipamys som står på schemat mysigt värre!
 

Trevar och famlar, lever och andas, blundar åt problemen som samlas

Känns just nu som att sommarlovet har satt igång, jag har jobbat klart så det jag gör är för det mästa att sova och  umgås med mina fina vänner! Livet är förjävla bra ibland! 
ska väll lägga upp en liten bildbomb från pdol men det tar vi sen, hoppas alla har ett så jävla skönt sommarlov dock bara typ 3 veckor kvar nu.. men passa på att njut, det ska jag!

Happy Grampa


Real life can wait

fin bränna ja tack!
snodde fannybannys linne hihi hos henne har jag iallafall spenderat senaste dygnet och myst på, morgonen bjöd på plättar jordgubbar banan grädde och nutella och ja det var jävligt gott! sen skulle vi ju in till alder men nä (hatar moln och regn) så vi åkte till stan och åt massa mat där istället! 

Ingen skatt till regeringen, tar det svart på parkeringen

Nu är jag nästan nästan klar med mitt jobb för sommaren jobbar åtta timmar på tisdag sen är jag ledig! Ganska så bra att pengarna rullar in lagomt till pdol och Lk.
besökte Trästocks på torsdag och fredag sen hem och jobba.. Är ändå jävligt glad att jag fått se Maskinen live det var obeskrivligt! igår tittade jag förbi Björns på förfest och sedan vidare till alive som var lite sådär, tycker dock att alla överdriver hur dåligt det är i år för det blir ju vad man gör det till och har man vin och fina vänner funkar allt!

Trästocks


Känner hur det bränner ifrån tårna upp till hjärnan


Challenge accepted


Partypeople


Söta sms och varma dagar på stranden

Idag är jag extra glad för nu har blogg.se appen börjat funka igen! Har haft ganska mycket för mig dom senaste dagarna så tänkte lägga upp en liten bildbomb från veckan!


9gag


Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem


we don't waste no precious tanning time

Idag besökte jag min älskade strand tillsammans med Johanna, Dessi och Fanny. Ska seriöst flytta till Kalifornien så jag kan bo på stranden året om! 
 
 

Jacobs by Jacobs

osminkad och äcklig men ändå
 
Idag kom sommaren och den kunde inte kommit lägligare när jag är ledig och allt! Hann inte till alder för det började ju regna.. men imorgon då jävlar!!

Used to steal your parents' liquor and climb to the roof talk about our future like we had a clue

Spårad var en sak gårdagen inte saknade men som tur är har jag fina Fanny och Johan som kan få mig från 0 till 10! var hos fanny till fyra då jag började trampa hem på cykel i det inte så fina vädret.. 
idag tänkte jag stanna i ziperallen med några alvedon men åkte till fanny idag igen och umgicks med David och Jonathan vi kollade This means war den var faktiskt ganska så bra fast fannybanny somnade.. 
imorgon håller jag alla mina tummar och tår för att det ska bli sol, är ledig tills på torsdag så det får gärna vara strålande sol tills dess. fast fan nu kommer det bli dåligt för att jag sa så.. fan.
ni får iallafall en fin bild från min farliga färd från hampis på cykel eller som jag brukar kalla den, Karin
här var det mörkt

RSS 2.0