Allan

Mina finfina klasskamrater gangster-mackis och blogg-Robban ville så gärna att jag skulle skriva ett litet inlägg till dom på bloggen och det tänkte jag göra bara för att dom är mina största fans och trogna bloggläsare.
Ni är jätte söta och snälla, puss och kram / Anna


The Avengers

Har precis kikat klart The Avengers och jag måste bara säga att den är så jävla bra! en klar favorit. Lite små kär är jag ju också i Robert Downey som spelar iron man synd att han är gammal nog för att vara min pappa...

Mirror Mirror on the wall

Idag blir jag bjuden på tacos middag med fina brudar låter bra i mina öron! 

were all the stars collide

gick igenom mitt sommar album och åh vad jag har haft roligt! trots sugit väder så har jag så många bra personer i mitt liv som gjort lovet super bra! får hoppas att det håller hela året ut!

Inspiration

Hade gärna bytt garderob med dessa två håret är ju inte häller helt fel

Slow down you're out of controll

Idag har vi byggt pappers torn på skolan kulkul dom som vann hade byggt nästan fem meter! det blev ganska klart att vi inte skulle vinna så vi satsade på att bygga finast istället funkar det med! 
Imorgon börjar skolan "på riktigt" och första lektionen är bild (på datorn antar jag) om jag nu har läst schemat rätt, och en sovmorgon till tolv satt ju inte helt fel om det nu inte var så att jag ska till tandläkaren i luleå klockan 8 på morgonen måste alltså stiga upp vid sex-halv sju när mina kära klasskarmater får vakna vid 11... 

Way back when we were kissing on your grand-mama's sofa

så var första skoldagen avklarad eller ja dag och dag det var mer typ en halvtimme haha men skönt var väll det! 
ikväll blir det grillat nomnom och imorgon ska vi på teknik leka scout och äta hamburgare i scoutstugan mysigt mysigt..

Probably the best place in the world

Okej aldersjön är inte bästa stället i världen men i Boden ligger stranden ganska högt upp på min lista åh va jag älskar varm sand roliga människor och (ibland) kallt vatten!


Some may say, i'm wishing my days away


Of monsters and men

ååh vad dom är bra, im in love

Piteå, Luleå och lite däremmellan


I feel like a million bucks but my money don't really feel like I do

Har nu snart inga pengar och jag fick min lön för en vecka sen.. Bra jobbat Anna! Det värsta är att jag bara köpt två vettiga saker för pengarna min nya tiger of sweden börs och min longboard annars har allt gott till mat och karuseller, det lönar sig inte att vara kass i köket..


RSS 2.0