Valborg

Nu blir det middag och sen drar jag iväg till Anna för att hamna i stan och titta på brasan!

 


Söndagsmys

Gick över till min granne Simpe igår och lirade fifa (som förövrigt suger) med Linus Simon Johan Jenny Signe Roger och Micke. det var dock inte lika kul när alla sprang och gömde sig för mig efter att vi sett skräckfilm..

Idag ska jag till majbrasan tror jag, vi får se vart vi hamnar helt enkelt!

 


Sliten tjej osv

Spenderar dagen i min ziperall och har lite smått ångest efter igår.. Det var iallafall en kul kväll som slutade lite för tidigt!
Var som vanligt världens sämsta fotograf och det blev inte många bilder.

 

 


Tell mommy I'm sorry, this life is a party

åker snart iväg till anna och sen vidare för förfest hos axel för att tillslut hamna på gruvberget, om allt går enligt planerna! detta kommer bli en bra kväll!

Maybe we could find new ways to fall apart

Mitt liv är faktiskt ganska så bra nu, ingen speciell anledning känner mig bara allmänt glad för allt hihi

OMG


Hurts like bullets between these walls

Svenska nationella gick super bra!!! Haha nä men blir väll F på det med... Iallafall så bakade jag kladdmuffins till mig och liv och dom blev det fulaste jag har sett i hela mitt liv, äckliga var dom också.. Men det gjorde inget för liv failade med chokladbollarna också!


Hör du hur det droppar från taken

Halvkass dag, fick veta att jag fått F på kemin och jag pluggade fan! Nåja resten av dagen var bra, jag blir så glad av att solen tittar fram!!

 

 


But dying in the place of someone I love, seems like a good way to go

Slår igång twilight, var allt för längesen jag såg den!
Såg förövrigt en föreläsning om entreprenörskap idag, den var bra så nu ska jag starta ett internet företag! Haha nä vi får se hur det blir med de men bra var föreläsningen iallafall!

 

 


Some girls are just born with glitter in their veins

gårdags kvällen var super kul! Var först i en lokal på tg och sen for jag vidare till rönkan med madde och massa andra, sen till en efterfest i nån lägenhet. Hade dock ingen aning om vart vi var där ett tag men vi tog oss hem iallafall!
Idag blev jag väckt av anna och axel kl halv 9?! inte så kul alls faktiskt.. men nu ska dom små busungarna tydligen komma hit och jag ber till gud att dom köper en korv på statoil till mig först!
tog inte många bilder och tyvärr är typ alla lite gryniga för att jag är en väldigt darrig fotograf

Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar

Kemiprovet klart nu taggar jag om till svenska nationella och teknik prov wiho! Belönade mig själv med mat på McDonalds och en fet godispåse som grädden på moset spenderas kvällen men frukt choklad och mina favoriter


Till annis

Här har du kemin annis, lycka till sötis!

 


Sluta dåå

Blir så irriterad på sånna här statusar på fb där dom skriver like if you .... Vissa är så uppenbara typ denna klart man har haft öppen mun nån gång 😓


Lycka

Tar på mig jeansjackan idag! Det är ju fan sol ute blir så glaad!!


Oversize

Att en jeansjacka kan göra mig så glad visste jag inte, har letat efter en oversize jeansjacka i hundra år och var inte heller så pigg på att lägga ut  sisådär 1500, för jag är fattig.. Men idag hittade jag perfekta jackan på rk som också passade min plånbok hihi happyface!!

 


We all have stories we won't ever tell

Gårdagen var bra lite små spårad men vilken fest är inte det? Nu begraver jag mig i mitt svenska tal och min kemi bok puss

 


We're all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils

blir lite små trött på att bo i boden, det händer ju inte ett skit.. jaja lika bra när jag har två prov att plugga till.
har inget roligt att säga för jag bor i boden hehe
cute i know

Saknar

Usch vad jag saknar korpen tiderna ibland!!


That's why my bars are full of broken bottles and my night stands are full of open Bibles

spenderade påsk i stugan som troligen är jordens tråkigaste plats.. men nu är jag hemma och invänta folk för en liten återträff med fina 9a, ni får ha en bra kväll det ska jag!

And nobody cries, there's only butterflies.Hunger games

jag har en jätte gullig vän som ska bjuda mig på bio inte dåligt alls!
vi ska se hunger games, tror den är bra. fast jag är mest taggad på bio popcornen!
image descriptionimage description

RSS 2.0